Corona vil ikke hindre astronauternes tilbagevenden til Jorden


Corona vil ikke hindre astronauternes tilbagevenden til Jorden

Sputnik

            
            
                    igor russak

Det russiske “Ross Cosmos” -fond annoncerede, at de foranstaltninger, der er truffet for at reducere spredningen af ​​Corona-infektion i øjeblikket ikke vil hindre astronauternes tilbagevenden til jorden.

“Ross Cosmos anser det for unødvendigt at udsætte tilbagevenden af ​​Mission 62-personale ombord på rumstationen til Jorden, og Kasakhstan, hvor astronauterne vil lande, når de vender tilbage til Jorden, har truffet mange foranstaltninger for at reducere udbruddet af Corona-virusinfektion, og vores organisation samarbejder med Alle berørte parter undersøger alle muligheder for pionerernes tilbagevenden. “

Læs mere

Erklæringen indikerede, at personalet i den førnævnte mission planlægges at vende tilbage fra Den Internationale Rumstation til Jorden den 17. april, og i deres landingszone i Kasakhstan venter et antal russiske eksperter på dem, støttet af flere landskøretøjer og helikoptere.

På den internationale rumstation findes der i øjeblikket: den russiske astronaut, Oleg Scripuchka, de to amerikanske astronauter, Andrew Morgan og Jessica Meir, og den 9. næste april forventes de to russiske astronauter, Anatoly Evanshin og Evan Wagner, og den amerikanske astronaut at ankomme til stationen. Christopher Kessidy.

Kilde: Novosti

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *