De europæiske aktiemarkeder og oliemarkeder bliver røde


De europæiske aktiemarkeder og oliemarkeder bliver røde

Sputnik

Emoji-billede

Oliepriserne faldt i dag efter gevinster i tre dage, da udsigterne for lavere efterspørgsel efter råolie som følge af rejse- og isoleringsbegrænsninger oversteg virkningen af ​​de udestående forhåbninger på en amerikansk nødsituation af to billioner dollars.

Læs mere

Hvor mange dage er 2 billioner amerikanske dollars tilstrækkelige?

“Brent” -kontrakter faldt 2,3% til $ 26,75 pr. Tønde kl. 07:32 GMT, og den amerikanske blanding “West Texas Intermediate” -kontrakter faldt 3,2% til $ 23,71 pr. Tønde. De to benchmarks er faldet omkring 60% siden begyndelsen af ​​dette år.

Onsdag støttede det amerikanske senat enstemmigt en billion billion-dollarseddel, der skulle hjælpe arbejdsløse arbejdstagere og industrier, der var ramt af Corona-virussen. Men med efterspørgslen krympet hurtigt og produktionen stiger, er olieudsigterne fortsat dystre.

I en relateret udvikling sagde den amerikanske energiinformationsadministration i går, at råolielagre i De Forenede Stater steg med 1,6 millioner tønder i løbet af de sidste syv dage, hvilket repræsenterer en stigning i den niende uge i træk.

Hvad angår handel med aktier, faldt europæiske aktier i dag, og det europæiske Stoxx 600-indeks faldt med 2%, med de tyske aktier faldt 1,8%, da en undersøgelse viste, at forbrugernes stemning i Europas største økonomi faldt kraftigt til dets laveste niveauer siden 2009.

Italienske og spanske bestande faldt også med 2,2% til 2,5%, med antallet af dødsfald i Italien med Corona-virussen over 7.500, mens antallet i Spanien steg til mere end 3.400, hvilket overskred den samlede dødsrate i Kina.

Kilde: “Reuters”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *