Den egyptiske hær konfronterer fortsat Corona-virussen i guvernørerne


Den egyptiske hær konfronterer fortsat Corona-virussen i guvernørerne

facebook

Den egyptiske hær

Den egyptiske hær meddelte, at den vil fortsætte planen med forebyggelse af en række af de største gader med høj trafik i landet for at konfrontere Corona-virus.

Læs mere

Egypten sender en besked til sine borgere, der sidder fast rundt om i verden på grund af Coruna-virus

Den egyptiske hær sagde i en erklæring, at “mobile steriliseringsbiler, tung desinfektion og bærbare besætninger blev skubbet til at udføre sterilisering og forebyggende desinfektion af Salah Salem-aksen som et vigtigt led for trafik til og fra Kairo for mange regeringsførere som Damietta – Port Said – Eastern – Ismailia – Suez – Røde Hav – Nord Og Syd Sinai, såvel som mange af de store kvarterer og pladser, samt rensning af en række vigtige faciliteter og faciliteter, der jævnligt besøges af et stort antal borgere. “

Kræfterne brugte kemikalier i internationale kvalitetsstandarder, der eliminerer vira, bakterier og bakterier, hvilket hjælper med at reducere spredningen af ​​virussen og give et sikkert klima.

I en tilknyttet sammenhæng er der betalt specialiserede desinfektionssæt med bærbare steriliseringsmetoder for at udføre det nødvendige forebyggende arbejde i Ministeriet for International Samarbejde og dets hovedkvarter, kontorer og konference- og mødelokaler.

Kilde: RT

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *