Den fulde historie om den første personskade i Wuhan, Coruna!


En kinesisk avis afslørede omstændighederne og detaljerne om den første infektion i Wuhan i coronavirus.

Den udbredte avis “Pengpai” rapporterede, at en kvinde, der solgte rejer på fiskemarkedet i Wuhan, var den første, der blev inficeret med den nye coronavirus.

I denne forbindelse blev det rapporteret, at en kvinde ved navn Wei, der arbejdede inden for handel med levende rejer på Wuhan City Market, havde lidt feber den 11. december 2019 af en ukendt årsag.

Ifølge pressekilder fremkom det senere, at det var det første bekræftede tilfælde af “Covid-19” -infektion på Wuhan’s marked for fisk og marine produkter.

Historien, der sporer den første bærer af denne dødbringende epidemi, går tilbage til 31. december, da Wuhan Health Commission rapporterede om eksistensen af ​​en gruppe på 28 mennesker på den første liste over mennesker med mystisk lungebetændelse, hvis årsag til hurtig udvikling var ukendt.

Senere meddelte han, at der ikke var nogen klar dokumentation for, at sygdommen blev overført fra person til person, hvilket blev bekræftet endeligt i januar.

Avisens korrespondenter formåede at få en kopi af listen over den første gruppe mennesker inficeret med coronavirus, og det blev konstateret, at 24 personer havde langvarig kontakt med markedet for havprodukter i Wuhan, mens fire af dem var fra en familie.

Fru Wei var den første person på listen, der udviste symptomerne på denne mystiske infektion.

Det blev rapporteret, at rejesælgeren i lang tid havde lejet en lejlighed i nærheden af ​​markedet, ikke mere end 500 meter væk fra hendes arbejdssted.

Da hendes temperatur steg, gik kvinden til en medicinsk klinik på første sal i bygningen, hvor hun boede.

Kvinden sagde, at hun tjente en dag ved handel, og derfor ikke kunne forblive inaktiv hjemme.

Hun sagde, at når hun føler sig uvel, går hun til hospitalet og behandles med en injektion, og den næste dag forbedrer hendes helbredstilstand sig markant.

Fru Wei, der bemærkede, at denne gang var anderledes, hjalp ikke før to injektioner, så hun gik til et andet hospital, og de var heller ikke i stand til at lindre hende, så hun besluttede at ligge i sit hus og tage medicinen.

I sidste ende, den 16. december, gik rejesælgeren til Wuhan Union Hospital af Huachong University of Science and Technology.

Kilde: Novosti

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *