Den italienske føderation insisterer på sin holdning til “at tildele titlen til Juventus”


Den italienske føderation insisterer på sin holdning til

Globallookpress

            
            
                    Marco Alpozzi / Lapresse

Den italienske fodboldforbunds præsident Gabriele Gravina bekræftede sin vilje til at afslutte fodboldsæsonen i den første afdeling, selvom den slutter i august.

“Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at afslutte patruljerne, og hvis vi bliver tvunget, vil vi bede Den Europæiske Union og Den Internationale Føderation om at forlænge perioden ud over 30. juni og om nødvendigt spille i juli og august,” fortalte Gravina til Radio Marti.

Han tilføjede: “Det er for tidligt at tænke på en bestemt dato, men vi må bevare vores optimisme, især med hensyn til italienernes helbred, og vores håb om, at denne situation slutter så hurtigt som muligt.”

Læs mere

Den tidligere Juventus-chef angriber Ronaldo på grund af

“I tilfælde af at det er umuligt at bruge alle de tilgængelige vinduer som planlagt, ændrer vi formatet for konkurrencerne.”

Gravina afviste muligheden for at annullere ligaen kategorisk eller tildele titlen til ligalederen (Juventus) og sagde i denne forbindelse: “Dette vil føre til et hadefuldt scenarie, jeg vil fortsætte med at afvise dette scenarie så længe som muligt.”

Repræsentanter for det italienske forbund, ligaen, spillerforeningen og regeringen holder torsdag et møde for at diskutere fremtidige løsninger.

Kilde: “AFP”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *