Den spanske føderation frigiver 500 millioner euro


Den spanske føderation frigiver 500 millioner euro

Reuters

            
            
                    SUSANA VERA

Den spanske fodboldforbunds præsident, Luis Rubiales, har meddelt, at føderationen frigiver 500 millioner euro for at hjælpe klubberne, der er berørt af stop af kampe på grund af udbruddet af den nye Coruna-virus.

Som en del af de foranstaltninger, der blev truffet for at afbøde virkningerne af Coruna-epidemien, sagde Rubiales på en pressekonference: ”Vi har arbejdet for at yde 500 millioner euro i finansiering til første- og andendivisionsklubber.

Klubber, der har brug for mellem 15 og 20 millioner euro nu, kan få dem og betale sig inden for 5 eller 6 år. “

Han advarede om, at “hvis sæsonen ikke slutter inden den 30. juni, hvilket sandsynligvis er, vil nogle klubber ikke modtage alle deres indtægter fra tv-rettighederne, der var forbeholdt dem.”

Rubiales forklarede, at den samme ting gælder for finalen i King’s Cup-konkurrencen, der oprindeligt var planlagt den 18. april i Sevilla mellem Real Sociedad og Athletic Bilbao-holdene, før de blev udsat, for at “sikre deres ophold i tilstedeværelsen af ​​fansen” efter ønske fra de to klubber, ifølge en tidligere erklæring fra føderationen.

Læs mere

Ramos slutter sig til Messi og Ronaldo team

Foruden denne bistand til første- og andendivisionsklubber bebudede forbundet en række foranstaltninger, der blev afsat til amatør- eller semiprofessionelle klubber.

Præsidenten for den spanske føderation konkluderede, at klubberne til det tredje og fjerde niveau af fodbold, og futsalklubberne i første og anden klasse for mænd og kvinder, “vil være berettigede til et lån på højst 4 millioner euro i henhold til værdien af ​​de involverede lønninger.”

Lånet vil være uden renter, der skal tilbagebetales inden for to år.

Spredningen af ​​epidemien “Covid-19” førte til suspension af fodboldkampe i Spanien indtil videre i forskellige klasser, hvilket fik nogle små klubber til at træffe foranstaltninger for at reducere det sandsynlige økonomiske tab, herunder vedtagelse af princippet om delvis arbejdsløshed for at reducere lønningerne for spillere i permitteringen.

Kilde: “Wakalat”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *