Den tyrkiske sundhedsminister råder unge i karantæne til at læse berømte forfatteres værker


Den tyrkiske sundhedsminister råder unge i karantæne til at læse berømte forfatteres værker

Sputnik

            
            
                    Boris Prikhodko

Lev Tolstoj

Den tyrkiske sundhedsminister Fakhruddin Kuja rådede tyrkiske unge til at blive i deres hjem under epidemien “Covid 19” og læse værkerne fra Lev Tolstoy.

Læs mere

Tolstojs barnebarn foreslår kun at bevise ægteskabsbegrebet mellem mænd og kvinder i den russiske forfatning

Dette kom på hans tunge på en pressekonference, der blev afholdt onsdag den 25. marts i Ankara, hvor han sagde: “Jeg vil tænke på, at risikoen for infektion med Corona-virussen øges på steder, hvor et stort antal unge mennesker mødes. Og hvis du ikke er inficeret med virussen, kan du give den videre til andre. Så følg med og se litteratur, Tolstoj og Mustafa Kotlu. “

Det rapporteres, at “Covid-19” -virussen først blev påvist i Tyrkiet den 10. marts. Indtil videre er 1.827 mennesker blevet inficeret, hvoraf 44 er døde.

Det er værd at bemærke, at Lev Tolstoj (1828 – 1910) er den internationalt anerkendte russiske romanforfatter og forfatter, der er kendt for sine romaner “Krig og fred” og “Anna Karenina” og andre værker. Og han opfordrede mennesker i den sidste fase af sit liv til at vende tilbage til naturen og opgive alt det onde, som civilisationen bærer.

Kilde: Tass

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *