Det russiske forsvar strammer forebyggende foranstaltninger over for deltagerne i militærparaden


Det russiske forsvar strammer forebyggende foranstaltninger over for deltagerne i militærparaden

Sputnik

            
            
                    Maksim Blinov

Arkiver foto

Det russiske forsvarsministerium har skærpet de forebyggende foranstaltninger i forbindelse med spredningen af ​​Coruna-virussen.

En talsmand for forsvarsministeriet annoncerede, at de, der marcherer den 9. maj i paraden i paraden, stadig er under permanent kontrol af læger, der regelmæssigt måler soldatens kropstemperatur og gennemfører obligatoriske medicinske undersøgelser for paradens deltagere.

Læs mere

Nye pansrede køretøjer vises på Victory Day i Rusland i år

Hvad angår rekrutterne, blev de forbudt at forlade deres militære enheder eller midlertidige opholdssteder indtil næste 9. maj.

Det er bemærkelsesværdigt, at besætningerne af soldater, officerer og studerende på militære colleges er ankommet i udkanten af ​​Moskva, hvor de trænes i det regelmæssige militære trin. Soldater og officerer fra forskellige dele af Rusland er blevet indsat i Moskva distriktslejre.

Uddannelsen finder sted i træningsfeltet “Alabeno”, hvor epidemiologer og infektionssygdomme enstemmigt er enige om, at medicinske undersøgelser af militæret og temperaturmålinger er utilstrækkelige til at opretholde deres helbred. Vigtigere er det, at det pålægger kommunikation mellem militæret på den ene side og deres omgivelser på den anden side begrænsninger.

Kilde: Komsomolskaya Pravda

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *