Egyptisk begavelsesminister: Fredagsbønner kan ikke afholdes på et tidspunkt, hvor sundhedssikkerhed ikke er tilgængelig


Egyptisk begavelsesminister: Fredagsbønner kan ikke afholdes på et tidspunkt, hvor sundhedssikkerhed ikke er tilgængelig

Reuters

Egypten – bøn

Den egyptiske begavelsesminister, Mohamed Mokhtar Gomaa, afgav en “betydelig” erklæring vedrørende fredagsbønnerne, hvori han erklærede, at en af ​​betingelserne for at etablere fredag ​​er sikkerhed for dens etablering.

Læs mere

Egypten ... stopper menighedens og fredagsbønne og lukker kirker i påvente af et udbrud

Han påpegede, at “den sundhedsmæssige sikkerhed for at etablere fredagsbøn ikke er tilgængelig i de fleste lande i verden på en måde, der frygter for ham en reel frygt for menneskers liv, fordi fredagsbøn ved middagstid i hjem eller rejsende, hvor personen er.”

Han fortsatte: “Det er ikke tilladt at blive på fredag ​​derhjemme, fordi det ikke finder sted derhjemme, og det er heller ikke tilladt at opholde sig noget sted ved lovlig og juridisk krænkelse af, hvad der kræves af status quo for ikke at opholde sig for at bevare folks liv, ligesom fredag ​​ikke finder sted bag radio, tv, via internettet eller så. “.

Han påpegede, at det under de nuværende omstændigheder ikke er tilladt, at nogen gruppe holdes på offentlige steder, foran moskeer, i haver, på veje, på fortove eller foran indkøbscentre i det, der betragtes som et svig med det legitime og øverste formål, som er at bevare folks liv mod farerne ved at samles.

Ministeriet advarede alle dets ansatte mod at krænke instruktionerne og appellerede til alle egyptere om at overholde dem for at bevare deres liv.

Kilde: Egyptiske medier

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *