En araber spytter i indkøbsvogne i Saudi-Arabien .. Og myndighederne satte ham i sten på grund af muligheden for at få en korona!

 

En saudiarabisk statsborger blev arresteret af de saudiske myndigheder, efter at han med vilje spyttede  ind i indkøbsvogne på et kommercielt kompleks i byen Mekka.

 

Ifølge lokale medier blev “en saudisk borger informeret om intentionen om, at en beboer, der arbejder i et bageri i et af de kommercielle centre i Shari’a Plan 4, skulle spytte inde i køretøjerne, hvilket fik myndighederne til at gribe ind.”

Beboeren, der blev fundet at være af yemenitisk statsborgerskab, blev arresteret og henvist til King Faisal Hospital i Makkah Al-Mukarramah, så der skete en stigning i hans temperatur.

Dette krævede, at han blev anbragt i karantæne i afventning af bekræftelse af resultaterne af specielle laboratorieundersøgelser vedrørende hans mulige infektion med Coronavirus, mens en undersøgelse blev indledt vedrørende spørgsmålet om forsætlig spytte.

Tidligere onsdag annoncerede Saudi-Arabien 133 nye infektioner og et dødsfald af Corona-virus i landet i løbet af det sidste døgn, så det daglige antal inficerede faldt sammenlignet med tirsdag.

Kilde:rt arabic

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *