En ny titel venter på Megan Markle efter at have opgivet hende og hendes mands kongelige opgaver


En ny titel venter på Megan Markle efter at have opgivet hende og hendes mands kongelige opgaver

Reuters

Megan Markle

Hertugen og hertuginden af ​​Sussex tilbringer deres sidste uge som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie, hvor de formelt vil adskille sig fra deres kongelige rolle den 31. marts.

Prins Harry og Meghan Markle flyttede til Canada med deres søn Archie som forberedelse til starten af ​​deres nye ikke-monarkiske formelle liv.

Fra 1. april vil alt i Meghan og hendes mands liv ændre sig, inklusive deres navne.

Læs mere

I øjeblikket bruges den officielle titel på Hans Højhed og hendes kongelige dekret, hvilket betyder, at de i virkeligheden ikke har to kongelige titler.

Men som dronningen sagde, de må opgive deres efternavne som en del af den kongelige adskillelse, og de bliver nødt til at bruge noget andet.

Familiemedlemmer har ofte brugt titlen hertug, og Megan og Harry bruger muligvis stadig titlen hertug og hertuginde af Sussex, men der er andre muligheder, som de foretrækker i stedet.

Harry kan igen vende tilbage til brugen af ​​titlen hertug af Wales, som han brugte i hele sin tjeneste i hæren, og Meghan kan måske holde sig til hendes fornavn, Markle, som stadig er berømt for ham indtil nu.

Eller de kan vælge noget lidt anderledes, hvilket betyder, at hele familien har samme navn.

Deres søn Archies kaldenavn er Mountbatten Windsor, det officielle efternavn til den britiske kongefamilie, der bruges af alle medlemmer uden formelle kongelige efternavne.

Denne titel blev vedtaget i 1973 af prins Philip og dronning Elizabeth for at skelne deres afkom fra resten af ​​kongefamilien.

Kilde: Spejl

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *