En saudisk læge inficeret med coronavirus fortæller sin historie og anbefaler til dens borgere.


Fællesskab

En saudisk læge inficeret med coronavirus fortæller sin historie og anbefaler til dens borgere.

Reuters

En saudisk læge, der arbejder i Makkah, meddelte, at han er inficeret med den nye Corona-virus, hvilket indikerer, at hans helbred er godt, og samtidigt kalder alle på at blive hjemme og ikke gå ud, medmindre det er absolut nødvendigt.

Dr. Muhammad Al-Masry, en 29-årig Saudi, fortalte omstændighederne om symptomerne på infektionen og bemærkede, at den startede “for ca. 3 dage siden, da jeg følte heshed, og efter at have taget prøverne, blev det klart, at jeg havde en ny Coronavirus, hvor jeg arbejder som en akutlæge på et hospital i hovedstaden.” Hellig. “

Lægen afslørede omstændighederne ved overførslen af ​​infektionen til ham og påpegede, at han var inficeret efter “påvisning af et antal patienter og mistænkt for at have båret virussen i akuttafdelingen for tre dage siden, da de ikke overholdt instruktionerne fra Sundhedsministeriet, da de gennemgik hospitalet, og de blev sættes i karantæne og diagnosticeret, før de sprød infektionen til andre.”

Den saudiske læge udtrykte sin stolthed over at være en del af det heroiske medicinske arbejde i sit land og tilføjede: “Dette er den mindst pligt, jeg tilbyder overfor min religion og mit land.”

Den saudiske læge med corona nævnte, at symptomerne på sygdommen hos ham er enkle, og at han kun lider af heshed uden andre symptomer som høj feber.

Al-Masry meddelte, at han nu er “i den medicinske karantæne på hospitalet, hvor han arbejder og modtager den nødvendige behandling.”

I denne sammenhæng understregede han, at hans moral er meget høj, og han tror på Guds værdi og evne, og han begyndte at modtage behandling, og hans tilstand er stabil, og symptomerne er enkle.

Kilde: tidligere

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *