En tredjedel af jordens befolkning er i karantæne


Sundhed

En tredjedel af jordens befolkning er i karantæne

Sputnik

            
            
                    Aleksey Drujinin

Indisk premierminister

Det franske nyhedsagentur “France Press” rapporterede, at 2,7 milliarder mennesker (ca. en tredjedel af planetens befolkning) er blevet udsat for sociale isoleringsforanstaltninger for spredning af “Covid-19” -virussen.

Agenturet sagde, at Indien, som det næstbefolkeligste land i verden (1,3 milliarder mennesker), havde anvendt forholdsregler, efter at det begyndte at afskaffe det i Kina. Således er verdens isolerede befolkning steget to gange.

Læs mere

Det russiske parlament foreslår 7 års fængsel for dem, der ikke holder sig til karantæne

Den indiske premierminister, Narendra Modi, opfordrede indianerne til at blive fuldstændig isoleret. Ifølge Moody er forbuddet mod at forlade huset en nødvendig foranstaltning for at redde Indien.

Denne forebyggende foranstaltning træder i kraft fra onsdag den 25. marts, og forbuddet vil vare 3 uger. Den indiske premierminister advarede sine borgere mod at forsømme forebyggende foranstaltninger og sagde, at “ignorering af dem kunne føre landet til kløften.”

Det rapporteres, at generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen, Tadros Adkhanom Habris, “tidligere havde meddelt, at udbredelsen af ​​koronavirus i verden stiger fra dag til dag.

Kilde: Komsomolskaya Pravda

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *