Estimaterne for omkostningerne ved at udskyde OL overstiger to og en halv milliard


Estimaterne for omkostningerne ved at udskyde OL overstiger to og en halv milliard

Globallookpress

            
            
                    Naoki Nishimura

Arrangørerne af OL i Tokyo, der var planlagt til sommeren 2020, indrømmede, at beslutningen om at udskyde det i et år ville resultere i “meget høje omkostninger”, og opgaven ville være kompliceret og “hidtil uset.”

At udsætte OL i Tokyo til sommeren 2021 er en stor logistisk udfordring for arrangørerne, mens nye frister for verdens største sportsbegivenhed endnu ikke er sat.

“Vi er nødt til at sikre os, at de problemer, vi står over for, løses en efter en,” sagde Toshiro Moto, administrerende direktør for Tokyo 2020-OL.

Han tilføjede, “Vi mener, at de ekstra omkostninger, der følger af udsættelsen, vil være meget uoverkommelige” uden at give nogen estimater.

Ifølge den japanske daglige “Nikkei” kunne forsinkelsen koste 2,7 mia. Dollars, inklusive leje af websteder, ændringer i hotelreservationer og ekstra gebyrer for blandt andet ansatte og sikkerhedspersonale.

Læs mere

Og “Nikkei” citerede en kilde tæt på filen om, at disse ekstraomkostninger kan reduceres i henhold til resultaterne af forhandlingerne mellem de forskellige parter.

Moto bekræftede, at arrangørerne ikke ville opgive deres nuværende planer, men forklarede: “Jeg tror, ​​vi er nødt til at gå et skridt tilbage, nogle gange er du nødt til at genoverveje planerne.”

Sidste december anslåede arrangørerne de samlede omkostninger ved OL i Tokyo til 1.350 milliarder yen (11,5 milliarder euro).

Kilde: “AFP”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *