Estlands forsvarsminister: Moskva og Beijing placeringer kan blive styrket mod SK


Estlands forsvarsminister: Moskva og Beijing placeringer kan blive styrket mod SK

Reuters

Den estiske forsvarsminister Yuri Luik sagde, at krisen forårsaget af den voksende Corona-virus i økonomien og sundhedssektoren giver Rusland og Kina yderligere kapaciteter for at styrke deres positioner på verdensplanen.

Naturligvis giver den aktuelle krise muligheder og muligheder for nogle lande som Rusland og Kina, ”tilføjede ministeren i et interview med radio- og tv-stationen ERR offentliggjort i dag.

Ifølge ministeren er det endnu ikke klart, hvad der er den reelle situation med den nye epidemi af Corona-virussen i Rusland selv, og hvordan den vil påvirke den russiske økonomi.

Han sagde: “Indtil videre viser de russiske regerings offentlige erklæringer, at dette problem stadig ikke er relativt stort i Rusland.”

Den estiske minister sagde, at det er vanskeligt at tale om, hvordan det internationale samfund vil håndtere de sanktioner, der er pålagt Rusland og Krim-spørgsmålet, i forbindelse med, at Moskva sendte medicinsk hjælp til Italien, herunder specialister og medicinsk udstyr, til at håndtere udbruddet af Corona-virus der.

Han sagde: “Jeg vil gerne minde om, at situationen på Krim og det sydøstlige Ukraine ikke har ændret sig endnu. Men hvad angår russisk bistand – hvis de har mulighed og ønske om at hjælpe Italien, som i øjeblikket er i den vanskeligste situation i Europa i forhold til Coruna, hilser Italien al den bistand velkommen Kinesisk og russisk. Men jeg tror, ​​at Italien betaler for det. Dette er ikke humanitær hjælp. “

Ministeren tilføjede: “Dette er princippet om internationalt samarbejde, lande hjælper hinanden. Selvfølgelig, hvis de har de overskydende ressourcer til at gøre det. Problemet med EU-landene er, at ingen har et overskud af ressourcer.”

Kilde: Interfax

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *