Et rekordstort antal tilfælde af korona i Malaysia i løbet af det sidste døgn


Et rekordstort antal tilfælde af korona i Malaysia i løbet af det sidste døgn

Reuters

Antallet af nye tilfælde af coronavirus har nået en rekord i Malaysia i løbet af det sidste døgn og nået 235 på en dag, hvilket er den højeste daglige sats i landet, ifølge sundhedsministeriet.

Læs mere

Kongen og dronningen af ​​Malaysia blev anbragt i karantæne, efter at Corona trængte ind i kongsgården

“Vi har registreret den højeste daglige vækstrate – 235 nye sager, og det samlede antal sårede er oversteg to tusinde,” sagde generaldirektør for det malaysiske sundhedsministerium, Hisham Abdullah, på en pressekonference, der blev udsendt på Facebook i dag, torsdag.

Ifølge ham er der 45 patienter i intensivafdelingerne, hvoraf 32 er tilsluttet mekaniske ventilatorer.

Han påpegede også, at “stigningen i dødsfald fortsætter, da 23 mennesker er døde indtil videre.”

På grund af det skarpe spring i antallet af sårede den 25. marts forlængede premierminister Mohiuddin Yassin indtil 14. april undtagelsestilstanden.

Premierministeren erklærede, at landet står over for en “anden bølge” af infektion og advarede om virkningen af ​​sygdommens spredning på den økonomiske vækst.

Den malaysiske regering har annonceret begrænsninger på rejser og erhvervsliv for at kontrollere udbruddet af den nye Coruna-virus.

Udbruddet af den nye Corona-virus begyndte i slutningen af ​​2019 i det centrale Kina og spredte sig senere til mere end 150 lande, og WHO betragtede en pandemi.

Kilde: “TASS”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *