Forskere afslører hovedårsagen til en større katastrofe, der truer verden!


Forskere afslører hovedårsagen til en større katastrofe, der truer verden!

adobe / Pexel

Emoji-billede

En ny undersøgelse foretaget af forskere ved Leeds University fandt, at de velhavende er den vigtigste årsag til klimaændringer.

Forskerteamet beregnet den mængde energi, der blev anvendt af forskellige indkomstgrupper, baseret på udgiftsdata fra 86 lande, indsamlet af Den Europæiske Union og Verdensbanken.

Ikke overraskende bruger de velhavende meget mere energi end de fattige, en forskel, der gælder både for individuelt og nationalt niveau.

En rapport, der opsummerede undersøgelsen på BBC, afslørede, at den største forskel ligger i overførslen. De rigeste 10% af verdens befolkning bruger 187 gange mere fossile brændstoffer end de fattigste 10% af befolkningen til transport, da de fattige stoler mere på offentlig transport og gåture, mens de rige har tendens til at rejse alene og ofte foretrækker at køre selv i korte afstande.

Læs mere

Hvad er den reelle årsag til udryddelse af dinosaurer på vores planet?

En anden stor forskel kommer fra energiforbruget i hjemmet, som inkluderer madlavning, opvarmning og aircondition.

De rigeste 10% af verdens befolkning bruger omkring en tredjedel af al energi, der bruges i hjem, hvilket teamet tilskriver at have større, mindre energieffektive egenskaber til opvarmning, afkøling eller fyldning af energihungrige elektroniske enheder.

Undersøgelsen viste også, at den globale formue er uensartet fordelt, såsom energiforbrug.

Mens 20% af de britiske borgere og 40% af de tyske borgere er berettigede blandt de top 5% af energibrugere i verden, er kun 2% af den kinesiske befolkning berettiget.

De fattigste 20% af den britiske befolkning spiser stadig mere end tre fjerdedele af den indiske befolkning.

Holdet advarer om, at energiforbruget i transport alene inden 2050 kunne stige med yderligere 31%, hvilket kan have “katastrofale” konsekvenser for klimaet.

“Det vil være svært for mange at absorbere resultaterne af undersøgelsen,” sagde Kevin Anderson, en energi- og klimaforsker ved Tyndall Center i England, “Klimaspørgsmålet er indrammet af os – politikere, forretningsfolk, journalister og akademikere. Vi har overbevist os selv om, at vores liv er normale, men antallet fortæller En helt anden historie. “

Kilde: Daily Mail

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *