Genetik kan spille en rolle i døden på grund af Corona-virussen


Sundhed

Genetik kan spille en rolle i døden på grund af Corona-virussen

Gettyimages.ru

            
            
                    KTSDESIGN / SCIENCE FOTO BIBLIOTEK

Emoji-billede

Sundhedseksperter siger, at genetik kan spille en rolle i, hvordan en person er inficeret med Coronavirus, og om han er i større risiko for at dø af sygdom.

Chrisan Cronin, professor i folkesundhed ved Muhlenberg College, sagde at understrege, at sundhedsmæssige forhold, der overføres gennem familier, kan gøre en person mere sårbar over for vira.

Læs mere

Forskere hævder at opdage 40 mutationer i Corona-virussen!

Cronin sagde: “Familiegenetiske forskelle kan gøre en person mere modtagelig for sygdommen.”

“Du er muligvis forberedt på nogle faktorer, såsom hjertesygdomme eller fedme, der gør dig mere sårbar. Dette vil ikke være hidtil uset. Vi så dette med poliovirussen,” tilføjede hun.

Cronins kommentarer kommer efter, at en New Jersey-familie mistede fire af deres slægtninge til COVID-19-pandemien på mindre end en uge.

Da han blev spurgt, om en etnisk baggrund også kan spille en rolle i en persons sandsynlighed for infektion, sagde Cronin, at det “ikke er ude af muligheden”.

Faktisk er sundhedseksperter allerede på udkig efter måder, der kan gøre genene hos en person med virussen mere udsat for at få en alvorlig sygdom eller død.

“Dette overvejes nu,” fortalte Dr. Geoffrey Jahri, en ekspert på smitsomme sygdomme ved University of Saint Locke Health Network, til Morning Cole.

Han fortsatte: “Vi ved meget om denne sygdom, men der er også en enorm mængde information, som vi ikke kender, og vi fortsætter med at identificere den.”

Kilde: New York Post

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *