Hamas: Vi håber, at Saudi-Arabien vil reagere på Houthi-initiativet og løslade vores fanger


Reuters

            
            
                    AJ / MEL /

Et fængsel i Saudi-Arabien

Hamas sagde i dag torsdag, at det håber at reagere på Houthi-initiativet i Yemen for at frigive 5 saudiske fanger til gengæld for løsladelse af bevægelsesmedlemmer, der bekræfter, at de bliver holdt i kongeriget.

“Vi håber, at brødrene i Saudi-Arabien vil svare på kravene om løsladelse af de fængslede, især i lyset af Corona-udbruddet, især da de fængslede er ældre og kronisk syge,” citerede nyhedsbureauet Anadolu Hazem Qassem, en talsmand for Hamas, som han sagde.

Han tilføjede: “Vi er med enhver anstrengelse, der kan bidrage til løsladelsen af ​​palæstinensiske fængsler med de saudiske myndigheder,” understreger, at de fængslede “ikke begik nogen forbrydelse, og alt, hvad de gjorde, var at støtte den retfærdige nationale kamp.”

Den jemenitiske Houthi-gruppe udtrykte sin vilje til at løslade 5 saudier, herunder en pilot, til gengæld for løsladelse af medlemmer af Hamas-bevægelsen arresteret i Riyadh.

Euro-Middelhavsobservatoriet for menneskerettigheder sagde i en erklæring, der blev udsendt den 6. september 2019, at 60 palæstinensere tilbageholdes i Saudi-Arabien, mens Riyadh ikke har udsendt siden begyndelsen af ​​at tale om spørgsmålet om palæstinensiske fanger i Saudi-Arabien, nogen kommentar eller præciseringer.

Kilde: “Anatolia”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *