Historien om “nul-tålmodig” i Storbritannien eksploderer en overraskelse over det mulige fokus i Coronas feje af Europa


I alle de lande, hvor Coronavirus blev spredt, var der nultilfældet, der bidrog til spredningen af ​​sygdommen, som vi i dag vises foran os et stort antal inficerede og døde mennesker i verden på grund af manglende opmærksomhed og hensynsløshed.

Læs mere

Besked fra patient med

For nylig var Storbritannien i stand til at genkende sin nulstilstand, og de lokale medier blev brusede med billeder og historie om denne sag, især da den afslørede udbruddet af den sygdom, der var forventet i Europa.

Darren Bland, fra Marshfield, øst for Sussex, er 50 år gammel, og han er it-konsulent.Han fangede den dødbringende virus, mens han var i Ischgl-vintersportssted i det vestlige Østrig, og begyndte at sprede det for uger siden i Kongeriget, så hans kone og børn var de første, der blev smittet.

Bland fortæller, at han var i Østrig fra 15. til 19. januar sammen med 3 af sine venner, og det ser ud til, at de alle fangede virussen under en stormende fest på resortet, hvorefter hver af dem rejste til sit hjemland med sygdommen, to af hans venner til Danmark og den anden til Minnesota i USA .

Story Darren Bland og hans kone

“Folket sang og dansede ved borde,” sagde han, “varmen kommer fra deres kroppe, og sveden dækker deres ansigter efter en skitur … Det er det bedste sted for virussen.”

Han fortsatte: “Efter at jeg vendte tilbage fra turen, var jeg syg i 10 dage. Jeg kunne hverken rejse mig eller arbejde, og jeg var meget pøsende … Jeg overførte sygdommen til min familie, og min yngste datter gik ikke i skole i to uger, så spredte symptomer overalt i kvarteret.”

Bland-familien er ikke testet for coronavirus, men hvis dens resultater er positive, betyder det, at virussen ramte kysterne i Storbritannien for en måned siden.

Læs mere

Efter at hun rokkede verden med sine lidelser ... en ny video på måneder med korona: Jeg indånder!

På sin side opfordrede Bland’s kone, 49, til en familietest for at forsøge at hjælpe myndighederne med at forstå, hvordan sygdommen invaderede hele Storbritannien.

Officielt var Bland den første registrerede sag i Storbritannien den 31. januar, og virussen har spredt sig siden da, og dræbte 465 og 9.529 infektioner.

Ischgl Resort står over for spørgsmål om, hvordan afslørerne endte med at overføre sygdommen over hele Europa.

Østrigske embedsmænd iværksatte en undersøgelse af, hvorvidt byen med vilje valgte at ikke rapportere sager, fordi det ville skade landets turistindustri, især med de store lokalvalg, der nærmer sig.

Story Ischgl Resort

Oppositionsleder Dominic Oberhofer sagde, at spørgsmålet rejser spørgsmål om forholdet mellem hotelejere og politikere, der var ansvarlige for at føre tilsyn med spredningen af ​​coronavirus.

Denne udvej er blevet knyttet til hundreder af sager i Østrig, Tyskland, Norge, Sverige, Island og Danmark. På trods af frygt for den virus, der spreder sig der, har feriestedet tilladt turister at blive i uger.

Tyske medier har beskrevet feriestedet som “yngleplads” for coronavirus, mens Norge mener, at omkring halvdelen af ​​landets sager blev importeret fra det.

Antallet af kvæstelser i Ischgl, en lille by med en befolkning på ca. 1500 mennesker, er dobbelt så mange som skader i Wien, som er hovedstaden i landet på to millioner mennesker.

Story Østrigske skisportssted besøges årligt af tusinder af turister

Der var mindst 1.020 bekræftede skader i byen sammenlignet med 456 i hovedstaden.

Europa er blevet det nye epidemiske center, med over 100.000 mennesker bekræftet over hele kontinentet. Italien tegner sig for mere end halvdelen af ​​sagerne.

Turister fra Skandinavien, Tyskland og andre dele af Østrig begyndte at teste hjemvendte fra byen i begyndelsen af ​​marts.

Kilde: Daily Mail

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *