Hvad er sandheden om Ronaldo at omdanne hans hoteller til gratis hospitaler til behandling af mennesker med korona?

Hvad er sandheden om Ronaldo at omdanne hans hoteller til gratis hospitaler til behandling af mennesker med korona?

cristiano / instagram.com /

Sociale medier har summet i de sidste to dage med nyheder om, at Cristiano Ronaldo har besluttet at overføre alle sine hoteller til hospitaler til behandling af mennesker inficeret med Corona-virussen.

Og udgav en avis, “Marca”, der var udbredt i Spanien, lørdag, en nyhed, hvori han sagde, at Ronaldo satte alle de hoteller, han ejer i sit land, under service af hospitaler til behandling af mennesker, der er inficeret med den voksende virus, idet han bemærker, at den portugisiske internationale spiller også vil betale lønningerne for læger og ansatte og omkostningerne til udstyr og medicin Fra hans egen lomme for at hjælpe sit lands sundhedsmyndigheder med at klare disse vanskelige dage.

Disse nyheder og rygter blev hurtigt afvist af portugisiske aviser og nogle betroede journalister som Manu Sainz.

“Nyheden om, at Ronaldo overfører sine hoteller til hospitaler, er ikke sandt … Dette er falske nyheder,” sagde Sainz, som normalt er et løb for at sprede nyheder om Ronaldo og hans tidligere hold Real Madrid, i en tweet, der blev sendt på sin Twitter-konto.

På sin side kommenterede sportsjournalist Philippe Caetano rygterne og sagde: “Andre falske nyheder. Dette er ikke sandt. Men hvorfor gør journalisterne ikke det arbejde, de har lært (bekræft oplysningerne)?”

Hvad angår journalisten Christophe Teror, skrev han i en tweet på Twitter: “Disse rygter blev nægtet i Portugal, og på samme tid slettede avisen Marca (som var foran det) nyheden.”

Ronaldo sendte en besked til sine fans i lyset af spredningen af ​​Coruna-virussen, da han bad dem om at følge instruktionerne fra Verdenssundhedsorganisationen og instruktionerne fra forskellige regeringer om, hvordan de skulle tackle den aktuelle situation, uden at meddele noget initiativ til at hjælpe de inficerede.

Udbruddet af Corona-virussen, der dræbte omkring 6400 mennesker over hele verden, påvirkede også mange begivenheder, især sport, og fik anledning til aflysning af nogle og udsættelse af andre.

Kilde: Tass + netværkswebsteder

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *