Hvorfor flyvede Shoyago presserende til Syrien?


Under ovennævnte overskrift skrev Yevgeny Krotikov i “Vzglyad” om koordinering for at forhindre sammenstød mellem syriske og tyrkiske styrker under sikring af den sidste motorvej M4.

I artiklen hedder det: Det var meget vagt og presserende det russiske forsvarsministeres uventede besøg i Damaskus, hvor han mødte den syriske præsident.

Besøget varede kun få timer, og det betyder, at de rejste spørgsmål blev drøftet og aftalt på forhånd. Det, der var særlig slående, var tilstedeværelsen af ​​chefen for militær efterretning, admiral Igor Kostiukov, der ledsagede ministeren under sit besøg i Syrien.

Moskva formåede at udtrykke et løfte fra Ankara om at rydde området langs M4-motorvejen og dens nord som indeholdt i våbenhvileaftalerne med Moskva. For tyrkerne er dette en alvorlig udfordring.

Ifølge kilden, “Fzgliad”, har den russiske militære efterretning, der er tilknyttet det russiske forsvarsministerium, formidlet al information til den syriske side fra den hårde linieorganisation Guardians of Religion anklaget for at have udført bakhold mod tyrkiske konvojer og patruljer.

Shoyegos besøg i Bashar al-Assad var beregnet til at koordinere tyrkernes arbejde under rensningen af ​​motorvejen M4 og “sikkerhedskorridoren” seks kilometer dybt mod nord. Det er nødvendigt at undgå et nyt direkte sammenstød mellem tyrkiske og syriske styrker, som teoretisk ville forekomme, hvis tyrkerne virkelig seriøst besluttede at rense jihadisternes region så hurtigt som muligt.

Og i Rusland tror de stadig på kraften i internationale aftaler, og at Moskva-aftalerne, inklusive fra den tyrkiske side, skal respekteres fuldt ud.

Et andet uventet aspekt af den russiske forsvarsministers besøg i Syrien er efterkrigsafviklingen.

Selv om dette ikke er den militære administrations job, skal det forstås, at hæren i Syrien faktisk er den eneste effektive mekanisme i den syriske stat.

Selvfølgelig vil det ikke være muligt at forene Assad og Erdogan på én gang. På samme tid skal nogen kommunikere med Erdogan, der viser hans afvisning af at offentliggøre navn og titel på den syriske leder og har en tendens til at vise had mod syrerne.

Men det er stadig for tidligt at sætte en ambitiøs opgave som “at forene alle”. Det er i det mindste tilstrækkeligt at sikre, at intet alvorligt sker under tyrkernes sikring af motorvejen M4.

Artiklen udtrykker kun mening fra avisen eller forfatteren

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *