Hvorfor Italien virkede magtesløs mod Corona-virussen?


Hvorfor Italien virkede magtesløs mod Corona-virussen?

GUGLIELMO MANGIAPANE

Under ovennævnte overskrift skrev Vladimir Dobrinin i “Visigliad” om årsagerne, der forårsagede Corona-epidemien i Italien i en sådan grad og dens manglende evne til at klare sig.

Artiklen sagde:

Hvorfor Italien ikke var klar til at imødegå den globale epidemi i Corona?

Selvtillid, langsomhed og diagnosefejl:

Ifølge eksperter cirkulerede virussen i Italien i uger, før den blev opdaget, og de diagnosticerede den som influenza. Handicappede bærere af sygdommen fortsatte med at arbejde, biografer, hænge ud på fester og stadioner og videregive virussen til andre;

Holder ikke hemmeligheder og meget svag karantæne:

Da officielle statistikker registrerede 5.833 tilfælde og 233 dødsfald, overvejede myndighederne presserende foranstaltninger. Men de tænkte meget højt, så at sige: information om planen for den nordlige sten, der skulle gennemføres den 9. marts, lækkede til befolkningen en dag forud for planen. Således forhastede en beboer i Milano en mulighed for at flygte fra en by, der ville være dækket af blokaden mod syd, og bære virussen med sig. Så epidemien har spredt sig let og enkelt over hele landet.

Hovedårsagen er at reducere sundhedsbudgettet

Den italienske sundhedsvæsen var ikke parat til at tackle det epidemiske angreb i fuld skala. Der var ikke nok masker, ventilatorer, mekaniske ventilatorer og senge i intensivafdelinger og infektionssygdomsafdelinger (til sammenligning: i Tyskland, 29,2 senge pr. 100.000 mennesker, og i Italien, 12,5).

Og sager nåede frem til, hvad de nåede af en simpel grund, at Den Europæiske Union, der blev skabt til “gensidig bistand mellem dens medlemmer”, kun kender én form for at få lande ud af deres økonomiske kriser, hvilket er, at hvert land modtager et lån, der er forpligtet til at være nøje. Italien havde fået en finanskrise for et par år siden, og det havde drastisk skåret ned på budgetudgifterne. Det er den første, der bliver offer for traditionelle nedskæringer, sundhedspleje, uddannelse og sociale programmer. Hvis reduktionen i finansieringen for de to sidste er dårlig, er det i det mindste ikke dødeligt, at forlade medicin uden bukser (masker, anti-infektionstøj osv.) Er en dødsrisiko.

Artiklen udtrykker kun mening fra avisen eller forfatteren

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *