Irak: strenge ordrer fra Bagdad-operationskommandoen mod Corona


Irak: strenge ordrer fra Bagdad-operationskommandoen mod Corona

Reuters

            
            
                    Khalid Al Mousily

Sikkerhedsforanstaltninger i Irak

I dag, torsdag, meddelte Bagdad-operationskommandoen, at dens styrker har udstedt “strenge ordrer” for at sikre overholdelse af udgangsforbudet, idet de kun henviser til reservationen af ​​825 køretøjer og cykler i dag.

Ledelsen sagde i en erklæring, “Nogle forsøger stadig at overtræde forbuddet mod portforbud i hovedstaden, på trods af vores tidligere forsikringer om vigtigheden af ​​samarbejde med sikkerhedstjenesterne i dens gennemførelse.”

Hun tilføjede: “Vores sikkerhedsstyrker har strenge ordrer til at behandle sådanne sager. Overtrædelser af køretøjer og cykler af alle slags alene nåede torsdag formiddag, 825 overtrædelser.”

Undersøgelsen stoppede generelt i hovedstaden Bagdad og guvernørerne i Irak, og der blev pålagt et udgangsforbud, især i hovedstaden Bagdad, som en del af flere beslutninger om at forhindre udbruddet af den nye Corona-virus, mens det irakiske kabinet besluttede at udvide udgangsforbudet i hele landet til den 11. april.

Og det irakiske ministerium for sundhed og miljø annoncerede i går, onsdag, at der blev registreret omkring 50 nye tilfælde af coronavirus, hvilket bragte antallet af inficerede mennesker overalt i Irak siden virussen begyndte at sprede sig til 266, 23 dødsfald og 57 mennesker, der blev frisk fra virussen.

Kilde: “Alsumaria News”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *