Kometnedbrud kommer uden for solsystemet


Kometnedbrud kommer uden for solsystemet

Globallookpress

            
            
                    Simone Brandt / imageBROKER.com

Arkiver foto

Astronomernes telegram astronomiske magasin rapporterede, at de polske astronomer optog i begyndelsen af ​​marts to eksplosioner på overfladen af ​​kometen “Borisov” uden for solsystemet.

Dette antyder, ifølge forskere, at kometen er ved at blive ødelagt.

Læs mere

Skyldige over

Det rapporteres, at den russiske astronom, Borisov, fra Krim var den, der den 30. august opdagede den første komet, der kom uden for solsystemet, og Den Internationale Astronomiske Union kaldte kometen Borisov i forhold til den russiske videnskabsmand.

Forskere mener, at denne komet, der flyver med en hastighed på 30 kilometer i sekundet, adskiller sig lidt med hensyn til dens kemiske komponenter fra andre kometer i solsystemet.

Og kometen nærmet sig i begyndelsen af ​​sidste december fra solen til en afstand af 305 millioner km og begyndte derefter at vende tilbage til grænserne for solsystemet.

Og en af ​​de polske astronomer følger stadig kometens vej efter at have nærmet sig solen, og derefter, i begyndelsen af ​​marts, blev der registreret to på hinanden følgende eksplosioner på dens overflade, hvilket indikerer, at han troede, at kometen kerne gradvist bryder sammen.

Astronomer planlægger at følge kometens flyvning i løbet af de næste flere uger med Hubble-rumteleskopet.

Kilde: Tass

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *