Kongen og dronningen af ​​Malaysia blev anbragt i karantæne, efter at Corona trængte ind i det kongelige hof


Kongen og dronningen af ​​Malaysia blev anbragt i karantæne, efter at Corona trængte ind i kongsgården

AP

            
            
                    Yam G-Jun

Kongen af ​​Malaysia, Sultan Abdullah Riyadin Al-Mustafa og dronning Aziza Amin Maimuna Alexandria blev isoleret for at teste og konstatere, at de er fri for Coruna-virussen, efter at virussen blev opdaget af 7 domstolsmænd og arbejdere.

Læs mere

Mahathir Muhammed er i karantæne af frygt for at blive smittet med Corona

Dette blev rapporteret af det officielle Malaysia News Agency og den elektroniske version af Star-avisen på Internettet i dag med henvisning til en erklæring afgivet af Royal Court, der sagde, at koronavirus ikke kun blev opdaget blandt arbejdstagere i det kongelige palads, men også blandt domstolsmænd.

“Det viste sig, at testene af deres majestæter var negative, men majesteterne bliver nødt til at bære karantænen, der startede i går i 14 dage,” citerede avisen Ahmed Fadel Shams Al-Din, leder af Royal Court’s kontor, og sagde.

I øjeblikket var ifølge Malaysias sundhedsministerium i Malaysia 1.796 mennesker, hvoraf 21 døde og 199 blev genoprettet.

De fleste af infektionssagerne er relateret til en enorm islamisk religiøs begivenhed, der blev afholdt i en moske i hovedstaden, Kuala Lumpur, fra 27. februar til 3. marts, hvor mere end 16 tusind mennesker deltog.

Verdenssundhedsorganisationen meddelte den 11. marts, at et udbrud af Corona-virusinfektion var en epidemi. Ifølge de nyeste data fra denne internationale organisation er mere end 414 tusind mennesker allerede inficeret med denne coronavirus i verden, og mere end 18 tusind af dem er døde.

Kilde: “Novosti”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *