Koronarvirus, der er målrettet mod flere mænd end kvinder, forsker forskud!


Forskere forsøger at finde ud af årsagerne til, at mænd er mere tilbøjelige end kvinder til at blive inficeret med den nye coronavirus.

Eksperter har overvåget, at “Covid-19” vælger sine ofre ikke kun i henhold til aldersgrupper, men også nationalitet af ukendte årsager, da antallet af mænd, der er inficeret med HIV og dem, der er døde, er meget højere end hos begge kvinder.

De første til at bemærke denne tendens er kineserne. Efter at have udført en beregning af dødeligheden efter køn, blev det konstateret, at dødsfrekvensen blandt mænd var 2,8% af dem, der var inficeret med den nye coronavirus, mens det blandt kvinder var registreret 1,7%, det vil sige mere end halvanden gang.

Og mænd dør markant mere end “Covid-19” i Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig, Iran og Sydkorea.

I Italien registreres den groveste andel med den største andel på 71% af det samlede antal dødsfald, og i Spanien 66%, svarende til to tredjedele.

“Helt ærligt kan ingen af ​​os forklare det,” siger professor Sarah Hawkes fra London College of Technological Sciences and Medicine.

Oprindeligt forsøgte de at forklare denne funktion på grund af det faktum, at mænd ryger mere end kvinder, og det antages, at dette gør deres lunger mere modtagelige for forskellige typer infektion.

I Kina rapporteres det for eksempel, at 50% af mændene ryger, mens kun 2% blandt kvinder.

Undersøgelsen, der er baseret på “Tobaksteori”, hvis resultater blev offentliggjort i februar, bekræftede, at rygere udgør omkring 12% af mennesker med milde til moderate symptomer, mens de, der endte på intensivafdeling eller døde 26%, dvs. svaghed.

Rygning kan også lette indtrængen af ​​coronavirus i den menneskelige krop, fordi rygere rører ved deres læber meget mere end dem, der ikke ryger, ud over at dele cigaretter, hvorigennem vira kan overføres.

På den anden side er påstanden om en direkte sammenhæng mellem rygning og udsættelse for sygdom tvivlsom: I Italien ryger for eksempel 28% af mændene og 19% af kvinderne, men alligevel bliver mænd syge og dør af coronavirus, antallet, der når dobbelt så mange.

En anden hypotese, adfærdsfaktorer kan spille en rolle. For eksempel hævder et antal forskere, at mænd vasker hænderne mindre ofte end kvinder og bruger sæbe sjældnere, og de forsømmer også ofte reglerne for hygiejne og rådgivning fra læger.

Imidlertid mener flere og flere læger mænd er mere modtagelige for coronavirus af rent biologiske grunde. For eksempel har et antal forskere fundet, at repræsentanter for en grov halvdel af mennesker har mindre immunitet mod nogle infektioner, herunder hepatitis C og AIDS.

Læs mere

Den fulde historie om den første personskade i Wuhan, Coruna!

Eksperimenter i mus indikerer, at “Covid-19” kan være på listen over sådanne typer infektion.

Professor Sarah Hawks anbefaler, at en kombination af biologiske og adfærdsmæssige faktorer ud over kønsforskelle i livsstil generelt påvirker det selektive træk ved det nye coronavirus.

Kilde: expert.ru

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *