Lær Mi Note 10 Pro at kende med et 108 megapixel kamera


Lær Mi Note 10 Pro at kende med et 108 megapixel kamera

youtube / · Arstayl

Xiaomi Mi Note 10 Pro har vundet en masse popularitet på det seneste på grund af sine avancerede funktioner, der konkurrerer mod de nyeste Apple- og Samsung-telefoner.

På trods af sin pris, der ikke overstiger 600 dollars, har Xiaomi forsynet det med mange teknologier, som kun få telefoner har fået, denne telefon har et grundlæggende kamera med fire objektiver, der har en avanceret sensor på 108 megapixel.

Det fik også et 32-megapixel frontvendt kamera med ansigtsgenkendelse, indbygget i en 6,47 tommer AMOLED-skærm og en opløsning på (2340/1080) pixels.

Lær Mi Note 10 Pro at kende med et 108 megapixel kamera

youtube / · Arstayl

Den fremragende data- og billedydelse sikrer Qualcomm Snapdragon 730G Octa Core-processor, 8 GB RAM og 256 GB udvideligt internt lager.

Xiaomi leverede det også med to kontaktkort, et 5260 mAh batteri, fungerer med en hurtigoplader (30 watt), en vand- og støvbestandig struktur på 208 g, ud over en NFC-chip, en USB-C-port og systemer, der gør det muligt at kommunikere med smarte enheder via Bluetooth-netværk Femte generation af Wi-Fi-netværk.

Kilde: ixbit

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *