Midt i familiens chok … døden af ​​en 21-årig ung kvinde på grund af Corona uden at lide af sygdomme!

 

Foto af cottonbro fra Pexels

Emoji-billede

Det blev rapporteret, at en 21-årig ung kvinde ikke havde nogen underliggende medicinske tilstande, som døde af den dødbringende Corona-virus, sagde hendes familie.

Chloe Middleton menes at være det yngste offer for sygdommen i England uden underliggende medicinske tilstande.

Hendes mor, Diane Middleton, offentliggjorde en rørende meddelelse på Facebook, hvor hun sagde: “Til alle personer, der synes, det er bare en virus, skal du tænke igen, og fra personlig erfaring siger jeg, at denne såkaldte virus har dræbt min 21-årige datter.” .

For dage siden blev det annonceret, at en 18-årig dreng var død af virussen. NHS England sagde, at ofrene var mellem 33 og 103 år gamle, som alle havde grundlæggende sundhedsmæssige problemer.

 

Supportmeddelelser til Chloes familie spredte sig på sociale medier, mens hendes tante, Emily Mestre, bekræftede, at den unge kvinde “ikke led af grundlæggende sundhedsmæssige forhold” og sagde, at Chloe var død af virussen i den “utrolige tragedie” i hendes familie.

Og et af indlægene på Facebook sagde om den traumatiske hændelse: “Jeg kan ikke tro, at dette skete, noget meget ødelæggende. Alt, hvad vi kan gøre nu, er at sprede opmærksomheden, så alle mennesker bliver hjemme, og de beskytter ikke kun sig selv, men også andre.” .

For nylig har sundhedsembedsmænd sagt, at mennesker med underliggende sundhedsmæssige forhold kun risikerer at dø af sygdommen, men de har sagt, at nogen kan blive inficeret.

Indtil videre i Storbritannien er der 435 dødsfald på grund af korona, og ca. 8.277 bekræftede tilfælde af sygdommen.

Kilde: Daily Mail

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *