"Novosti": "Al-Nusra" -militanter genoptager bombningen af ​​Saraqeb-byen i Idlib-landskabet


YouTube

Våbenvåben bomber stederne for den syriske hær i byen Saraqib

Militanter fra terrororganisationen "Jabhat al-Nusra" har genoptaget deres bombning mod Saraqib på landet i Idlib, nordvest for Syrien, og den strategiske M5-vej, der forbinder Damaskus og Aleppo, ifølge det russiske agentur "Novosti".

Agenturskorrespondenten sagde, at regeringsstyrkernes artilleri forsøger at slukke militanternes brandpunkter og bemærkede, at situationen i området var vidne til en kraftig eskalering efter timevis af ro.

"Novosti", som terroristerne forsøgte onsdag aften og begyndelsen af ​​torsdag at "angribe og komme ind i byen Saraqib, men de syriske regeringsstyrker lykkedes at modvirke disse angreb, selvom M5-vejen stadig er inden for rækkevidden af ​​mørtelskaller, der blev fyret af militanterne."

Situationen i den syriske Idlib-regeringsførelse blev intensiveret, efter at bevæbnemændene fra "Hovedkvarter for befrielse af Al-Sham" (tidligere Al-Nusra Front) indledte et stort angreb på regeringsstyrkens positioner, der fik den syriske hær til at reagere på militanternes ild. Det russiske forsvarsministerium bekræftede, at 36 tyrkiske soldater, der ikke skulle være der, blev dræbt af brand fra den syriske hær.

Kilde: "Novosti"post kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *