Organiseringen af ​​de olympiske lege vinder WHO


Reuters

            
            
                    PAUL BØRN

Generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen takkede Japans premierminister og Den Internationale Olympiske Komité for det “offer”, de lavede i deres beslutning om at udsætte OL i Tokyo i sommeren 2020 på grund af udbruddet af Coruna-virussen.

“Jeg vil gerne takke (japansk) premierminister Shinzo Abe og medlemmerne af den olympiske komité for at have ofret dette offer for at beskytte vores atleter, fans og embedsmænd,” fortalte Tidros Adhanum Gebriusos på en pressekonference.

Generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen mente, at beslutningen var “vanskelig, men klog”, og tilføjede, at han ivrig afventede afholdelsen af ​​de olympiske og paralympiske lege næste år, hvilket vi håber vil være en smukkere fejring af vores solidaritetsmenneskehed.

Læs mere

WHOs direktør for krisesituationer i sundhed, Michael Ryan, sagde: “Legene blev udsat af en beslutning truffet af Den Internationale Olympiske Komité og den japanske regering, men vi støtter denne beslutning stærkt.”

Tokyo-legene var planlagt fra 24. juli til 9. august, men blev udsat til højst sommeren 2021 på grund af pres fra den japanske regering og Den Internationale Olympiske Komité af fremtrædende internationale forbund, olympiske udvalg og atleter fra hele verden.

Kilde: “AFP”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *