Putin bemyndiger regeringen til at indefryse narkotikapriserne om nødvendigt


Rusland Nyheder

Putin bemyndiger regeringen til at indefryse narkotikapriserne om nødvendigt

Det russiske formandskabs mediekontor

Til den russiske præsident Vladimir Putin

Den russiske præsident Vladimir Putin har underskrevet en lov, der giver regeringen mulighed for at fryse priserne på medicin og medicinsk forsyning i en periode på højst 90 dage, hvis landet står over for risikoen for at sprede smitsomme sygdomme eller er udsat for nødsituationer.

I henhold til den nye lovgivning har regeringen ret til at fastsætte en maksimal detailsalgspris for medicin og medicinske produkter, der ikke er medtaget på listen over vigtigste ting.

Regeringen vil være i stand til at aktivere loven i tilfælde af en pandemi eller en nødsituation, eller hvis en uberettiget stigning i prisen på medicin overvåges med mere end 30% inden for 30 dage i flere regioner i landet.

Læs mere

Rusland kræver

Og en af ​​forfatterne af loven, Rep. Andrei Assayev, bekræftede, at vedtagelsen af ​​denne lov, “en ekstraordinær foranstaltning” kommer i sammenhæng med bekæmpelsen af ​​spredningen af ​​Corona-virussen i Rusland.

Det skal bemærkes, at inden vedtagelsen af ​​denne lov indførte den gældende lovgivning i Rusland ikke bestemmelsen om priser på medicinske produkter af staten.

Kilde: Tass

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *