“Santiago Bernabeu” forvandles til et lager til medicinsk forsyning til Corona i Spanien


AFP / GABRIEL-KØPER

Real Madrid meddelte torsdag, at dens Santiago Bernabeu-stadion bliver til et midlertidigt hovedkvarter til opbevaring og distribution af strategisk medicinsk udstyr til at imødegå den nye Corona-virus.

Den kongelige klub sagde i erklæringTakket være det tætte samarbejde mellem Real Madrid og Det øverste sportsråd vil Santiago Bernabeu-stadionet være et berettiget sted at opbevare donationer af sundhedsforsyninger, der er bestemt til at bekæmpe Corona-virussen.

Han tilføjede: “Alt udstyr vil blive leveret til de spanske sundhedsmyndigheder, så det kan bruges under regeringsovervågning på den optimale og mest effektive måde under sundhedssituationen i landet.”

Han fortsatte: “Klubben vil give institutioner og virksomheder, især dem, der er relateret til sport, muligheden for at sende økonomiske eller naturlige donationer, som Sundhedsministeriet har anmodet om.”

Læs mere

Spanien kommer nummer to efter Italien i antallet af dødsfald på grund af virussen, da det samlede antal dødsfald på grund af epidemien i landet steg til mere end 4000, og det samlede antal tilfælde nåede til mere end 56.000 tilfælde.

Det forventes, at nødsituationstiltagene, der inkluderer indførelse af en generel karantæne, vil blive forlænget, dvs. at forpligte beboerne til at bo i deres hjem, med undtagelse af at gå ud for at købe basale nødvendigheder af mad og medicin i yderligere 15 dage, tidligt i næste uge.

Kilde: agenturer

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *