Seoul beskylder et religiøst samfund for at have bidraget til spredning af Corona-virussen


Seoul beskylder et religiøst samfund for at have bidraget til spredning af Corona-virussen

Reuters

Lee Man-hee er leder af Chenchongi-sekten, som myndighederne beskylder for at have bidraget til spredningen af ​​Corona

Torsdag beskyldte regeringen i den sydkoreanske hovedstad Seoul det religiøse samfund “Shinchongi” for at have bidraget til forværringen af ​​udbruddet af den nye Corona-virus og annulleret dette samfunds tilladelse til at udføre sine aktiviteter.

Læs mere

SK .. Seoul-regeringen hævder at stifter af en kult

“Shinchongji Foundation er en religiøs anti-social organisation, der kun prioriterer dens beskyttelse og vækst uanset befolkningens sundhed og sikkerhed, på et tidspunkt, hvor en smitsom sygdom spreder sig over hele landet,” sagde Seoul-borgmester Park Won-snart på en pressekonference i dag.

Park erklærede, at virksomheden har gjort stor skade for befolkningen, og tilføjede, at det religiøse samfund afholdt unødvendige udgifter og hæmmede regeringens bestræbelser på at begrænse spredningen af ​​sygdommen ved at give falske oplysninger og instruere dens tilhængere om at lyve for sundhedsmyndighederne.

Han sagde, at “Chenchongi” -tjenestemænd ikke deltog i noget møde og fremlagde ingen dokumenter, der klargjorde sin holdning til anklagerne.

Shinchongi, der har en anslået befolkning på mere end 200.000 i landet, betragtes i vid udstrækning som en forværring af udbruddet i Sydkorea.

Religionsrelaterede sager tegner sig for cirka 55% af de mere end 9.000 sager, der er rapporteret i landet til dato.

Kilde: “Yonhap”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *