Spanien: 15-dages udgangsforbud for at sikre regeringens bestræbelser på at indeholde Coronavirus

Reuters

Den spanske regering pålagde et udgangsforbud i landet i en periode på 15 dage i et forsøg på at indeholde og forhindre udbruddet af den nye Corona-virus, efter at antallet af mennesker, der var inficeret deri, nåede 6.200 mennesker og dødsfaldet nåede 193.

Udgangsforbudet udelukker kun tilfælde af mad og essentielle fødevare- og medikamentudgange samt hjælp til ældre og mennesker med særlige behov, samt når man skal til sundhedscentre og hospitaler og gå til arbejdscentre.

 

 

 

Loven tillader ikke biler og køretøjer at bevæge sig og bevæge sig, undtagen for de ovennævnte aktiviteter eller til tankning på tankstationer.

Begrænsninger i bevægelse træder i kraft fra 8:00 mandag, mens andre foranstaltninger vil blive anvendt, efter at de er offentliggjort i landets officielle gazette.

Desuden vil offentlige transporttjenester ad land, sø og luft blive reduceret til 50% med mulighed for at øge dette til 60%, hvis forholdene kræver det.

Myndighederne vil ikke håndhæve forebyggelse af religiøse ritualer eller aflysning af bryllupper eller begravelser, men vil være begrænset og et krav om, at deltagerne overholder en sikker afstand (mindst en meter) for at undgå infektion.

Kilde: agenturer

Læs også

Over 200 dødsfald blev registreret i Spanien inden for det sidste

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *