Sygeplejerske i Corona begår selvmord af frygt for andres liv


Fællesskab

Sygeplejerske i Corona begår selvmord af frygt for andres liv

facebook / daniela trezzi

Daniela Trezi

Nyhedsberetninger oplyste, at en 34 år gammel italiensk sygeplejerske, der arbejdede på frontlinjerne af Corona-virussen, sluttede sit liv i frygt for andres liv.

Rapporter afslørede, at den italienske sygeplejerske dræbte sig selv, efter at hun testede positivt for Corona-virus i et forsøg på at redde andres liv.

Læs mere

Video af en daglig rengøringsrutine for en amerikansk sygeplejerske midt i Corona-krisen, der fejer Internettet

Den britiske avis “Daily Mail”, at Daniela Trezi led af “hårdt pres”, midt i frygt for, at hun kunne sprede den dødbringende virus, mens hun behandlede patienter på San Gerardo Hospital i Monza i Lombardiet-regionen, der var hårdt ramt af sygdommen.

Daniela var på ICU-holdet, mens han var i karantæne, efter at hun blev diagnosticeret med COVID-19, ifølge Daily Mail-webstedet.

The National Union of Nurses in Italy udtrykte sin “smerte og forfærdelse” over Danielas død, som kom, da dødstallet i landet steg.

Fagforeningen sagde: “Hver af os valgte dette erhverv til det gode og desværre også for det onde: Vi er sygeplejersker.”

Han tilføjede: “De forhold og pres, som vores professionelle oplever, forekommer under alle øjne.” Han tilføjede, at “en lignende hændelse fandt sted for en uge siden i Venedig af de samme underliggende grunde.”

Generaldirektør Mario Albaroni på hospitalet forklarede, at Daniela havde været syg hjemme siden 10. marts, og at hun “ikke var på prøve”.

Sygeplejerskerens død er stadig under efterforskning.

Det er bemærkelsesværdigt, at 5.760 sundhedsarbejdere blev inficeret med virussen, ifølge tal frigivet sidste tirsdag af det italienske forskningsinstitut. Disse arbejdstagere repræsenterer ca. 8% af alle sager i landet.

Kilde: New York Post

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *