Troldmand Ronaldinho fejrer sin 40-års fødselsdag i fængsel og mister sine penge på grund af sin bror

Den tidligere brasilianske landslagsstjerne Ronaldinho fejrer sin 40-års fødselsdag i dag i et Paraguay-fængsel, efter at han og hans bror for nylig blev arresteret for at have falske pas.

Ronaldinho og hans bror Roberto de Assis blev arresteret den 6. marts, og de blev i et maksimalt sikkerhedsfængsel i Paraguay efter indrejse i landet med falske pas for at deltage i en række salgsfremmende aktiviteter.

Nogle rapporter viser, at Ronaldinho mistede alle sine penge, i 2018, og at han kun havde 6 euro i balancen på grund af sin bror Roberto, der er blevet agent for sin virksomhed siden begyndelsen af ​​sin professionelle karriere, og Roberto nød fuld frihed til at bortskaffe og investere i økonomiske anliggender efter hans skøn.

Broren til den brasilianske fodboldlegende gennemførte en række svig, da han blev udsat for en suspenderet fængselsstraf på fem år i 2012, efter at retten beviste, at han havde overført penge fra Italien til et beløb på 850.000 dollars i 2003 og 2004 fra den brasilianske centralbank ud over Så Roberto havde bankkonti i Schweiz, som ikke blev rapporteret til skattekontoret.

Magien vendte sig mod tryllekunstneren

Ronaldinho, en tidligere Barcelona-spiller, var i stand til at få mængden af ​​sine traditionelle rivaler Real Madrid “Santiago Bernabeu” til at stå på fødderne for at klappe ham, men selvom brasilianeren også var i stand til at undvige – selv hans skygge – over det grønne rektangel, var han ikke så væk fra banen, Han havde ikke den samme succes med at undgå loven.

Ifølge den spanske avis “AS” har arrestationen af ​​Ronaldinho og hans bror Roberto i Paraguay udsat et korruptionsnetværk i dette land, der har resulteret i fængsling af 15 andre personer, der er anklaget for skatteunddragelse, hvidvaskning af penge og forfalskning af dokumenter, hvilket førte til, at dommeren afviste tre anmodninger om betinget løsladelse eller ophold Voldgift af sine advokater, hvor dommeren mener, at der er “en stor frygt for hans flugt fra landet”, og at Ronaldinho skulle forblive i fængsel, fordi “hans frihed kan bringe efterforskningens integritet i fare.”

I dag, lørdag den 21. marts 2020, fejrer fodboldlegenden sin 40-års fødselsdag, men ikke ved siden af ​​hans familie og venner, men inden for murene i Civil Police prison i Ascension.

 

Hvis Ronaldinho faktisk havde chokeret mange mennesker fra hele verden med det kaos, han havde forårsaget i Paraguay, er situationen i Brasilien den samme, da han og hans bror har kæmpet forskellige juridiske kampe de seneste år.

 

 

I det sydlige Brasilien, hvor hans familie er hjemmehørende, er der 8 retssager mod ham og hans bror Roberto, inklusive millioner i skattegæld, samt husleje og gebyrer fra ubetalte ejendomssamfund og luksus kommercielle bygninger.

Blandt de brasilianske præcedens var det i november 2019, hvor der var en retssag mod den tidligere spiller og fem andre partnere i “18K Ronaldinho”, beskyldt for påstået hierarkisk svig, der lovede overskud på op til 2% pr. Dag ved at investere i et cryptocurrency og omkring 800 investorer De rapporterede tab på cirka 65 millioner euro, og virksomheden havde ikke en rekord med Convertible Securities Commission (CVM), der styrer investeringsmarkedet i Brasilien.

Og dette er ikke første gang, at Ronaldinho deltog i en økonomisk svig, i 2014 blev hans navn tilknyttet et andet investeringsselskab for digital valuta “Panela FC”, som CVM beordrede til at lukke et år senere på grund af uregelmæssigheder i det anvendte system. Ronaldinho måtte betale mere end to millioner euro i bøder for fire retssager over miljøforbrydelser, hans pas blev beslaglagt og 57 ejendomme blev beslaglagt.

Under denne sag blandede anklagemyndighedens kontor sig i hans økonomiske konti og fandt, at han kun havde 5 millioner euro, til trods for at han var på listen over de rigeste fodboldspillere i verden med et akkumuleret formue på omkring 83 millioner euro, ifølge “Forbes” magasinet, den globale økonomiske statistik, i 2015.

“Det var hans (Ronaldinhos) eneste fejltagelse at bruge et falskt pas, selvom han havde gjort det i god tro,” sagde advokat Sergio Keyrouz telefonisk fra Asuncion og understregede, at Ronaldinho mente, at pasene “var en gave udstedt lovligt, og han accepterede dokumenterne, fordi han modtog Spansk statsborgerskab på et senere tidspunkt og kunne ikke forestille sig, at det var svigagtig og havde til formål at foretage investeringer i Paraguay. ”

For tiden håber Ronaldinhos advokat, at en undersøgelse af sagen vil rydde ham for anklagerne mod ham og gøre det muligt for ham at betale “den angivne bøde for besiddelse af falske pas og komme ud af fængslet så hurtigt som muligt.” Men problemet er, at lukning af grænserne mellem landet og indstilling af retssystemets aktiviteter på grund af udbruddet af den nye coronavirus coronavirus, gør processen til at tage mere tid, hvilket advokaten beskrev som “meget skadelig”.

Således forbliver Ronaldinho nåde over det, der dikterer retfærdighed og vil tilbringe sin førtiende fødselsdag uden for berømmelse uden berømmelse eller glæde, men bag søjler inde i fængslet.

Kilde: rt.arabic

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *