Tyrkiet bekræfter, at Corona ikke er blevet fundet på sin jord og råder sine borgere til ikke at rejse til udlandet


Tyrkiet bekræfter, at Corona ikke er blevet fundet på sin jord og råder sine borgere til ikke at rejse til udlandet

Reuters

            
            
                    Cagla Durak

Den tyrkiske sundhedsminister Fakhruddin Kuja

Den tyrkiske sundhedsminister, Fakhruddin Kuja, bekræftede, at der ikke er registreret nogen tilfælde af Corona-virus i Tyrkiet indtil videre, mens han rådede landets borgere til ikke at rejse til udlandet på grund af sygdommens spredning i verden.

"For at undgå infektion med vores virus skal vores borgere afholde sig fra at rejse til udlandet uden nødvendigheden af ​​dette, og de, der besøger udenlandske besøg, må isolere sig i en periode på 14 dage," sagde Koujah.

Khojah påpegede, at de berørte statslige agenturer undersøgte 1.363 mennesker, der mistænkes for at være inficeret med virussen, men at der ikke er fundet positive resultater indtil videre.

Den tyrkiske sundhedsminister kritiserede også de europæiske landenes politik i kampen mod Corona-virussen og sagde, at dens interaktion med spredningen af ​​virussen er "langsom" og "sætter Tyrkiet i fare."

Verdenssundhedsorganisationen bekræftede i slutningen af ​​januar 2020, at faren ved udbruddet af den nye type "Corona" -virus repræsenterer en nødsituation for verden og ikke kun for Kina, det oprindelsesland, hvor det spredte sig i december 2019, og kaldte det "COVID-2019" og krævede at tage Foranstaltninger, der er nødvendige på internationalt plan for at bekæmpe sygdommen.

Fra torsdag var der registreret 96739 tilfælde af HIV-infektion i verden, som havde spredt sig i mere end 80 lande, inklusive 3.308 dødsfald, de fleste af dem i Kina, mens mere end 53.000 mennesker var rapporteret om at komme sig.

Kilde: agenturerpost kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *