UAE udelukker 17 sektorer i det nationale steriliseringsprogram


UAE udelukker 17 sektorer i det nationale steriliseringsprogram

Reuters

            
            
                    Hamad I Mohammed

Abu Dhabi Emirater

UAE Ministeriet for Sundhed og Fællesskabsbeskyttelse bekræftede, at 17 kategorier var udelukket fra beslutningen om at begrænse bevægeligheden under implementeringen af ​​det nationale steriliseringsprogram, der gennemføres under tilsyn af Ministerierne for Sundhed og Indenrig.

Læs mere

UAE lancerer fuldt nationalt steriliseringsprogram i weekenden og begrænser bevægelsen

Programmet kræver “begrænsning af trafik og offentlig trafik, stop af offentlig transport og metrotjeneste”, fra otte om aftenen til seks om morgenen fra torsdag, fredag ​​og lørdag.

Brigadier Abdul-Aziz Abdullah Al-Ahmad fra indenrigsministeriet sagde, “Under steriliseringsprogrammet blev det besluttet at udelukke private transportmidler som taxaer og private transport- og leveringsfirmaer,” understreger, at “alle, beboere og besøgende er forpligtet til at bo i deres hjem og ikke gå ud undtagen at købe Ernæringsmæssige, medicinske eller sundhedsmæssige behov.

Han sagde: “Programmet udelukker arbejdstagere i en række vitale sektorer, der inkluderer energi, kommunikation, sundhed, uddannelse, sikkerhed, politiet, den militære sektor, post, skibsfart, medicin, vand og fødevarer samt den civile luftfartssektor, lufthavne, pas, finans- og banksektoren, regeringsmedier og tjenester, der inkluderer tankstationer og byggeprojekter.” .

Al-Ahmed understregede, at fødevarebutikker som andelsselskaber, købmandsvarer og “supermarkeder”, udover apoteker, fortsat vil levere deres tjenester til offentligheden døgnet rundt og advarer mod at træffe afskrækkende foranstaltninger og implementere instruktioner, der er udstedt af de højeste myndigheder i landet, herunder bøder og fængsel for krænkere.

Kilde: Emirates Today

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *