Vestbredden .. 13 nye tilfælde af korona i en landsby


Vestbredden .. 13 nye tilfælde af korona i en landsby

Reuters

            
            
                    MOHAMAD TOROKMAN

En steriliseringsoperation i Ramallah

Den palæstinensiske myndighed meddelte i dag torsdag, at den havde registreret 13 nye tilfælde af Coronavirus i landsbyen Bedou, nordvest for Jerusalem, hvilket bragte det samlede antal HIV-infektioner på Vestbredden og Gazastriben til 86 tilfælde.

Læs mere

Den første død på grund af koronavirus blev registreret i de palæstinensiske områder

Regeringens talsmand Ibrahim Melhem forklarede, at resultaterne af prøverne taget fra dem, der havde kontakt med den inficerede kvinde fra Corona fra landsbyboerne og bebudede hendes død, viste, at 13 borgere var inficeret med virussen.

Med registreringen af ​​de 13 sager steg antallet af mennesker, der lever med HIV i landsbyen Bedou, til 18, inklusive kvinden, der blev erklæret død onsdag.

Tidligere på dagen sagde Melhem i en erklæring, at der blev registreret to nye tilfælde af Corona-virus i den beduinske landsby nordvest for Jerusalem og 7 tilfælde i Gazastriben.

Talsmanden sagde, at de to nye infektioner var fra Ibn al-Faqeeda, der arbejder i Israel, 37 år gammel, og hans 57 år gamle onkel. Medicinske hold foretager en undersøgelse af et antal familiemedlemmer i byen, der er fem søskende, der arbejder i Israel, og som antages at være inficeret med virussen.

Landsbyen Bedou var onsdag aften vidne til en begravelsesceremoni for den afdøde afdøde, hvor et begrænset antal af hendes familiemedlemmer deltog midt i strenge forebyggende foranstaltninger, da processen med udhylning og hendes rige begravelse fandt sted efter de medicinske principper og i henhold til instruktionerne fra sundhedsministeriet.

Hvad angår de nye sårede på Gazastriben, var de sikkerhedsmænd, der overvågede to af de sårede inde i karantænen.De blev fanget i samme centrum af stenen, og de blev holdt i stenen, og de forlod det ikke, og de blandede sig ikke med nogen uden for centrum.

Sundhedsministeriet bekræftede kategorisk, at der ikke blev registreret nogen sager fra sektoren, og at det, der blev opdaget, var i et af karantænecentrene.

Kilde: Arab 48

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *