Videregivelse af en “sundhedsfare” forbundet med masser


Sundhed

Detektion

Foto af Wendy Wei fra Pexels

Emoji-billede

En nylig undersøgelse bekræftede, at deltagelse i internationale massesamlinger af mere end 25.000 individer er knyttet til en øget risiko for luftvejssygdom.

Forskerne fulgte acceptgraden på 68 medicinske steder i 28 lande mellem august 2015 og april 2019 for at se, hvordan eksterne hændelser påvirkede helbredet.

Resultaterne afslører, at ca. 80% af alle syge rejsende, der for nylig søger medicinsk hjælp efter hjemkomsten fra en ekstern begivenhed, oplevede vejrtrækningsproblemer.

Læs mere

En tredjedel af jordens befolkning er i karantæne

I undersøgelsen fandt forskerne, at influenza og lungebetændelse udgjorde henholdsvis 26% og 20% ​​af alle diagnoser. I alt 260 mennesker blev smittet med sygdommen som et resultat af deltagelse i en demonstration i udlandet.

Forskerne skrev i undersøgelsen: “Der blev rapporteret 303 patologiske diagnoser blandt 260 syge rejsende, hvis sygdom var knyttet til en gruppe. Luftvejssygdom var blandt de mest rapporterede sygdomsgrupper med 236 tilfælde (77,9%), efterfulgt af sygdomme i fordøjelsessystemet (4,6%).”

Forskningsartiklen, der for nylig blev offentliggjort i magasinet Travel Medicine and Infectious Disease, indsamlede data, inden den nye Corona-virus dukkede op.

Hidtil har COVID-19 dræbt mere end 19.000 mennesker globalt og forårsaget en global pandemi, der har inficeret næsten en halv million mennesker.

Kilde: Daily Mail

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *