WHO: Ingen ændringer i niveauet for korona’s aggression i verden


WHO: Ingen ændringer i niveauet for korona's aggression i verden

Reuters

            
            
                    Ann Wang

Verdenssundhedsorganisationen annoncerede, at den ikke havde fundet nogen væsentlige ændringer i niveauet for aggression af det nye coronavirus “Covid-19”, da det spredte sig til forskellige regioner i verden.

Denne kommentar kom på læberne af en talsmand for De Forenede Nationer, De Forenede Nationer, Tariq Yasarevich, i et interview med det russiske “Novosti” -agentur i dag, torsdag, som svar på et spørgsmål om, hvorvidt der er sket nogen ændring eller nedgang i fjendtlighedsniveauet mod virussen i forskellige regioner i verden siden starten af ​​udbruddet af Kina sent på sidste år.

Talsmanden sagde: “Vi overvåger ikke nogen tegn nu på, at virkningen af ​​virussen på mennesker varierer afhængigt af regionen. Den adskiller sig ikke fra et land eller endda fra en region til en anden, bortset fra de foranstaltninger, som de lokale myndigheder har truffet, og sundhedsvæsenets evne til at håndtere situationen.”

Indtil videre har verden ifølge data fra Johns Hopkins University registreret mere end 21.000 dødsfald og mere end 472.000 hiv-infektioner.

Kilde: Novosti

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *