Zakharova kommenterer kritik af russisk hjælp til Italien til bekæmpelse af Corona


Zakharova kommenterer kritik af russisk hjælp til Italien til bekæmpelse af Corona

Sputnik

            
            
                    Det russiske forsvarsministerium

Et konvoj med udstyr til russiske militærspecialister er på vej til Bergamo, nord for Italien, for at hjælpe med at bekæmpe Coruna

Det russiske udenrigsministeriets talskvinde Maria Zakharova har kommenteret kritik af den italienske avis “La Stampa” for hjælp fra Rusland til Italien til bekæmpelse af spredningen af ​​Corona-virussen.

Læs mere

Kreml: Moskva venter ikke på, at sanktionerne mod Rusland skal ophæves i bytte for hjælp til Italien

“Jeg har et simpelt spørgsmål: Hvorfor har de været afhængige af kilder, der ikke afslørede hendes identitet?”, Sagde Zakharfa i et interview med “Gazeta Row”, mens Moskva bekræfter, at den ikke forventer at ophæve de sanktioner, der er pålagt af Italien i bytte for hjælp til den, og at den russiske kampagne er rent humanitær. Og langt fra politik.

“La Stampa” skrev tidligere og citerede unavngivne kilder, at 80% af det udstyr, Rusland sendte til Italien, ikke har nogen nytte i kampen mod Corona, og at Moskva forsøger at “opnå politiske ambitioner” ved at yde hjælp.

ogJeg ankom i går, onsdag Et konvoj med specialudstyr med militærspecialister Fra det russiske forsvarsministerium til Bergamo i det nordlige Italien, hvor 15 russiske militære fragtfly landede i Italien i rækkefølge.

Konvojen inkluderer et mobilt kompleks til analyse og diagnose, højtydende mobilt desinfektionsudstyr med et lager af desinfektionsmidler og specielt udstyr til at yde kvalificeret hjælp til farlige patienter med coronavirus-infektion samt medicinsk udstyr inklusive 600 kunstige åndedrætsværn.

Italien er et af de lande, der er hårdest ramt af Corona-virussen, med antallet af dødsfald, der hidtil nåede 7500 mennesker, mens der blev registreret ca. 75 tusinde tilfælde.

Kilde: “Novosti”

Artiklen kilde link

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *