9 fantastiske sundhedsmæssige fordele ved æblecidereddike!

Wine Apple Most Apple Cider  - Cydonia / Pixabay

Æblecidereddike er populær i hele verden, intetsted mere end Japan, da praksis med at forbruge æblecidereddike der går tilbage til 1200 f.Kr.

De japanske krigere mente, at drikke æblecidereddike ville øge deres energi og hjælpe dem med at opretholde deres helbred, så de drak det regelmæssigt. Romerne fortsatte denne praksis, efter at de opdagede, at eddike dræber bakterier og bakterier i vand. Men de sande mestre af æbc er og er stadig i Okinawa, det sydlige Japan.

Okinawan-familiens tradition for specielle eddikeopskrifter, der går videre gennem generationer, siges ofte at være grunden til, at byboere lever længere  de fleste mennesker. Og der burde være noget, den gennemsnitlige forventede levealder for japanere er 90, mens det i Storbritannien kun er 81. Derudover er der mere end 400 mennesker i alderen 100 år eller derover, der bor i Okinawa den dag i dag.

Her er ni utrolige sundhedsmæssige fordele ved æblecidereddike:

Hjælper med at forbedre fordøjelsen

Fermenterede fødevarer, inklusive upasteuriseret æblecidereddike, indeholder sunde, tarmvenlige bakterier, der hjælper med at holde dit fordøjelsessystem i orden.

Æblecidereddike kan også hjælpe med problemer som fordøjelsesbesvær eller halsbrand, da det neutraliserer mavesyrer, mens eddikesyre bekæmper skadelige bakterier.

Understøtter immunsystemet

Undersøgelser har vist, at sunde bakterier, herunder dem i æblecidereddike, kan hjælpe dig med at komme dig hurtigere, hvis du bliver syg, ifølge en Holland & Barrett-rapport.

Og de antibakterielle egenskaber ved æbc kan bekæmpe patogener i kroppen, såsom E-Coli, stafylokokinfektion og Candida albicans.

Sundere hår

Læs mere

 

Påvisning af en vigtig faktor i at hjælpe med at forbrænde mavefedt

 

Hvis dit hår er tørt eller skørt, kan det være vidunderligt for dit hår at bruge ufiltreret æbc i stedet for din almindelige shampoo og balsam.

Forskning har vist, at brug af højalkaliske shampooer fører til hårbrud og generel tørhed.

Eddikesyre i æblecidereddike menes at hjælpe med at sænke hårets pH-equilibrium for at bekæmpe tørhed og krus.

Friskere hud og bedre negle

Takket være dets antibakterielle og antifungale egenskaber bruges æblecidereddike som et naturligt middel mod sundere hud og negle.

Til ru, revnede hæle og milde svampeinfektioner bruges æblecidereddike ofte som fodsættet.

Reduktion af blodsukkeret

Nogle undersøgelser har ifølge Holland & Barrett fundet, at æblecidereddikes egenskaber kan være gavnlige, når det kommer til blodsukker.

Eddikesyre virker ved at blokere enzymer i kroppen, der hjælper med at fordøje stivelse, og som et resultat svinger blodsukkerniveauet ikke så meget efter at have spist stivelsesholdige fødevarer som brød eller pasta.

At drikke  teskefulde æblecidereddike, før du spiser et måltid, der er rig på kulhydrater, kan være tricket for at stoppe forhøjet blodtryk.

En gennemgang fra 2017 af undersøgelser offentliggjort i Diabetisk issues Research and Medical Practice foreslog, at indtagelse af eddike sammen med måltider kan reducere udsving i insulin og blodsukker efter at have spist.

Slip af med skæl

De anti-svampeegenskaber ved æblecidereddike kan behandle olieophobning eller mængder af en gærsvamp kaldet Malassezia – to af hovedårsagerne til skæl.

Forøg mængden af ​​næringsstoffer, du spiser

Æblecidereddike er en nærende cocktail, der indeholder magnesium, jern, fosfor, mangan, aminosyrer, antioxidanter og kun tre kalorier pr. Spiseskefuld.

Hjælper med at tabe sig

Forskning har vist, at æblecidereddike kan være gavnligt for vægttab hos nogle mennesker.

Med hensyn til hvordan det virker, antages æblecidereddike at få dig til at føle dig mæt og forhindre personer i at spise for meget.

Forbedre hjertesundheden

Æblecidereddike reducerer triglycerider, som får fedtaflejringer til at ophobes langs arterierne.

Æblecidereddike indeholder også fibre kaldet pektin, som findes i æbler og eddike og kan hjælpe med at neutralisere dårligt kolesterol.

Kilde: Convey

Arabiske kilder link

Author: Middleeast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *