Aboul Gheit til Al-Kazemi: Den arabiske liga støtter Iraks aktive rolle i dets arabiske og regionale miljø (foto)

Sputnik

Generalsekretær for League of Arab States States Ahmed Aboul Gheit

Generalsekretæren for Foreningen af ​​Arabiske Stater, Ahmed Aboul Gheit, bekræftede under sit møde med Iraks premierminister Mustafa Al-Kazemi i den irakiske hovedstad, Bagdad, Ligaens støtte til Iraks aktive rolle i dets arabiske og regionale omgivelser.

Aboul Gheit mødte Al-Kazemi, i overværelse af Iraks udenrigsminister Fouad Hussein, ved hans ankomst til Bagdad i aften, tirsdag.

En officiel kilde i Generalsekretariatet for Ligaen forklarede, at “Abu Al-Ghait sagde under mødet, at Irak nyder al den politiske støtte og støtte fra Den Arabiske Liga, især i forbindelse med dens bestræbelser på at genoprette aktiv bevægelse på den arabiske arena og alle de bestræbelser, den gør for at aktivere den irakiske stats rolle og understrege Iraks identitet og arabiske tilhørsforhold. “

I denne kontekst tilføjede han, “Abu Al-Ghait bemærkede den succes, der blev opnået med at organisere Bagdad-konferencen for samarbejde og partnerskab, som Irak var vært for den 28. august, og som udgjorde et vigtigt skridt i Iraks genoprettelse af sin aktive rolle for arabere og regionale arenaer. “

Han fortsatte: “Mødet omhandlede udviklingen på de arabiske og internationale arenaer og udvekslede synspunkter om spørgsmål og kriser i regionen samt de igangværende forberedelser til at afholde tidlige parlamentsvalg den 10. oktober, da Al-Kazemi understregede vigtigheden af Den Arabiske Liga’s deltagelse i overvågning af det kommende valg, mens Abu Al-Ghait er rede til universitetet til at yde al mulig støtte i denne henseende.

Aboul Gheit til Al-Kazemi: Den arabiske liga støtter Iraks aktive rolle i dets arabiske og regionale miljø (foto)

Det skal bemærkes, at Aboul Gheits besøg i Irak kommer inden for rammerne af deltagelse i “International Conference for Recovery of Stolen Funds”, som Irak vil være vært for 15.-16. September.

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *