Al-Sadr: Den irakiske hær er forpligtet til at beskytte valgsteder og valgsteder

Lederen af ​​Sadrist -bevægelsen i Irak, Muqtada

Lederen af ​​Sadrist-bevægelsen, Muqtada al-Sadr, angav, at hæren er i stand til at beskytte Irak indefra og udefra, og at den er forpligtet til at beskytte valgsteder og valgsteder.

Han sagde i en pressemeddelelse: “Efter at den irakiske hær havde genvundet sin prestige i at genvinde det korrupte solgte med deres hensynsløse handlinger, og efter at de var i stand til at påtvinge deres styrke og genoprette deres ry, som vi betroede dem, og som de er værdige til tillid, værdighed og mod, og efter at spøgelsen af ​​partisan, sekterisk, national og milits indblanding er blevet fjernet fra dem, og efter at det er forsvundet. Diktaturets spøgelse er fra dem, gudskelov, for i dag er de det stærkeste og mest vigtig sikkerhedsstyrke i vores elskede Irak.

Han tilføjede: “Ifølge min forståelse og tillid til dem er de i stand til at beskytte Irak indefra og udefra, især efter erosion af ekstern og intern indblanding i deres arbejde, især da vi er på vej mod en demokratisk valgproces gennem som de vil afgive deres stemmer gennemsigtigt og uden politisk pres. “

Han fortsatte: “De er også forpligtet til at beskytte valgcentre og valgkasser mod brandstiftelse, korruption, barnlig adfærd og andre. Vi er forpligtet til at respektere og støtte dem og stræber efter at styrke dem og kræve deres rettigheder, ligesom de er forpligtet til at udføre deres pligter nådigt. “

Han sagde: “Jeg er sikker på, at de lider, ligesom folket lider af korruption og uretfærdighed, så de vil støtte reformer af hensyn til deres land og folk.”

Han sluttede med at sige: ”Må Gud have barmhjertighed over deres martyrer, helbrede deres sårede, styre deres skridt og holde dem væk fra fjendernes og de misundelige plots, for de er kurerer og krigere i Guds og fædreland.”

Kilde: RT

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *