Algeriet..Kræver en undersøgelse af mordet på imamen på Bordj Bou Arreridj

AFP

Algeriet

Det uafhængige nationale råd for imamer og ansatte i sektoren for religiøse anliggender og begavelser i Algeriet fordømte den brutale forbrydelse af imamen Sheikh Khaled Salehi i wilaya i Bordj Bou Arreridj, hvor han fandt et forkullet lig.

Læs mere

Algeriet .. Det forkullede lig af en moskeimam blev fundet to dage efter hans forsvinden

Rådet opfordrede de berørte myndigheder til at uddybe undersøgelsen for at nå baggrunden for de gentagne angreb på imamer, da de betragtes som organiserede forbrydelser.

Imamerådet opfordrede ministeriet for religiøse anliggender til at etablere sig som part i en sådan sag for at beskytte ofrets ret og imams ret generelt og at træffe de nødvendige foranstaltninger for at sikre den nødvendige beskyttelse af imamer i Mark.

Imamerådet har også fornyet sin opfordring til præsident Abdelmadjid Tebboune om hurtigt at gribe ind for at beskytte imamerne og befolkningen i Gazastriben mod alle former for angreb og trusler, samtidig med at der vedtages love for at afskrække aggressorer og kriminelle.

Han opfordrede også myndighederne til at kompensere for den materielle skade, som alle ofrene led, og for den moralske skade på alle imamer i alle rækker.

Kilde: Al-Khabar avis, Algeriet

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *