Bahraini -ambassadøren præsenterer sine legitimationsoplysninger for den israelske præsident

foto fra twitter

Khaled Al-Jalahma, Bahrains første ambassadør i Israel, overrakte sin legitimationsoplysninger til Israels præsident Isaac Herzog, en dag før det første jubilæum for undertegnelsen af ​​Abraham-aftalerne.

Bahraini -ambassadøren sagde i 3 tweets på arabisk, engelsk og hebraisk: “Jeg er beæret over at overdrage mine legitimationsoplysninger til Hans Excellence Præsident Isaac Herzog som den første ambassadør for Kongeriget Bahrain til staten Israel på tærsklen til årsdagen for Ibrahim -aftalerne. “

I en erklæring efter mødet mellem de to sider sagde Al-Jalahma: “Det er en stor ære at være Bahrains første ambassadør i Israel … Fred er det strategiske valg for Kongeriget Bahrain, og Hans Majestæt Kongen mener, at dialog, forståelse og opbygning af tillid er høje principper og hovedgrundlag for at opnå samarbejde mellem nationer og folk. “.

Han tilføjede: “Jeg er overbevist om, at dette historiske skridt vil danne et solidt fundament for forholdet mellem vores to lande, baseret på værdierne tolerance og sameksistens mellem folk, tro og religioner,” og bemærkede, at “disse ikke kun er modige og historiske skridt, men skridt mod en fremtid med fred, sikkerhed og velstand for os alle. “Jeg er overbevist om, at Abrahams -aftalerne vil danne en vej og inspirere alle nationer til at stræbe efter en bedre, mere velstående og sikker verden.”

Til gengæld fortalte Herzog til Al-Jalahmah: “Modige nationer tager modige skridt. Abrahams aftaler var frugt af vision og styrke.”

Han beskrev forholdet mellem Israel og Bahrain som “en model for hele Mellemøsten” og udtrykte sit håb om, at andre lande ville følge Bahrains eksempel med henvisning til den trussel, som Iran udgør mod “de to lande.”

“På dette tidspunkt, med nye troværdige rapporter om Irans fremskridt mod at erhverve atomvåben, er det vigtigere end nogensinde, at vi forenes i vores kamp mod de ekstremistiske kræfter, der underminerer stabilitet og fred i vores region,” tilføjede han.

Kilde: RT + “The Times of Israel”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *