beskrive det som

Globallookpress

Lederen af ​​den politiske opposition i Bahrain, Hassan Mushaima

Lederen af ​​den politiske opposition i Bahrain, Hassan Mushaima, afviste betingelserne for hans løsladelse og beskrev dem som “ydmygende”.

I et budskab spredt på sociale medier under titlen “Fængselets Herre elsker mig mere end det, de kalder mig til”, understregede Hassan Mushaima sit afslag på at “give afkald på nogen af ​​sine grundlæggende rettigheder eller acceptere forudsætninger mod at blive løsladt.”

Læs mere

Amnesty International: En af de vigtigste politiske fanger i verden lider i Bahrains fængsler

I brevet, som hans familie offentliggjorde, gennemgik dissidenten detaljerne i hans holdning til tilbuddet fra myndighederne i Manama.

Hassan Mushaima, der har siddet i fængsel i et årti, forklarede, at “han udsættes for en stor prøvelse, men sagen er let for ham at være tålmodig, ligesom et antal af hans tilbageholdte brødre.”

Han understregede, at fra dette synspunkt og med fuldstændig klarhed erklærer han, at “hvis han fik valget mellem lænket, ydmyget og betinget frihed eller at blive i fængsel, er sidstnævnte bedre.”

Denne holdning bekræfter de detaljer, som Mushaima -familien afslørede, at han nægter en betinget kongelig benådning og bekræfter hans ret til at opnå frihed uden begrænsninger.

Hassan Mushaima er et af de mest fremtrædende symboler på Bahraini -oppositionen og er tidligere blevet anholdt 5 gange på grund af hans holdninger, der kræver respekt for menneskerettigheder. Protester i landet.

Kilde: Media + “Twitter”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *