Blinken mødes med udenrigsministrene i Israel og 3 arabiske lande i det første år af Abraham -aftalerne

Sputnik

USA’s udenrigsminister Anthony Blinken

Det amerikanske udenrigsministerium meddelte, at sekretær Anthony Blinken vil holde et møde med sine israelske, Emirati, Bahraini og marokkanske kolleger i anledning af det første jubilæum for normaliseringen af ​​forholdet mellem deres lande.

En talsmand for ministeriet sagde: “Blinken vil møde den israelske udenrigsminister Yair Lapid, Emiratis udenrigsminister Abdullah bin Zayed Al Nahyan, Bahrains udenrigsminister Abdul Latif bin Rashid Al-Zayani og Marokkos udenrigsminister Nasser Bourita via videoteknologi for at fejre det første jubilæum for undertegnelsen af ​​Abraham og forskningsaftalerne. “for at konsolidere bånd og opbygge en mere velstående region.”

Læs mere

Blinken forsvarer Bidens håndtering af Afghanistan -tilbagetrækning

At annoncere mødet og bruge udtrykket “Abraham Accords” er en fuldstændig anerkendelse fra præsident Joe Bidens administration af, hvad administrationen af ​​hans forgænger, Donald Trump, beskrev som et tegn på succes for dets udenrigspolitik.

Årtier efter, at Israel underskrev fredsaftaler med Egypten og Jordan, UAE og derefter Bahrain og Marokko, normaliserede deres forhold til Israel.

Kilde: “AFP”

Kilder link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *